Ultimele discutii

More Topics »

Ultimele activitati

Facebook

Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea
(1 vizualizează) (1) Vizitator
  • Pagina:
  • 1
  • 2

SUBIECT: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea

în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 24 Ian 2012 00:29 #2256

• hashu
  • ( Utilizator )
  • Deconectat
  • Admin CS
Na. Știți cum, așa, bețivii ca noi au revelații în puținele momente de luciditate, mă gandeam să vă zic ce-am pățit...

E 2:25 AM , proaspăt ajuns acasă din, oraș. (îs de la țară eu).
Și ca tot omu' ce mere la oraș, am gustat tăt felu' de licori.
Na, ajuns acasă ... bag ceva din frigider în blid (farfurie la noi în ardeal, scumpo ), încălzesc, cinez. Bun până aici.

Stând așa la PC, cinând, mi-am zis să arunc o privire aici la ce zice lumea, pe Skyzone ... Să văd, poate vreau și eu să zic ceva ...
Cre-că Satana o fost p-aci, sau am nimerit io prost din prima ... Că, total aleator, ajung la ceva topic cu unu/una beehehe ce se dădea oaie frate (stupoare ). Fără să vreau !

Nu doar noi avem. Și cum nu doar noi avem, îmi elaborez revelația despre care vorbeam la începutul topicului:

La orice site/blog/forum să se impună 10 întrebări la crearea unui cont. Și am terminat cu povestea !

Bine că m-am inspirat și-am avut ce să postez și io. că nu mă ducea creieru tare mult ... măcar mă încadrez perfect în peisaj.

Aruncăm și cu dragoste, și multă pace !

PS: Ăsta e cu luare-aminte ! Și e doar episodul 1 !
Ultima editare: 24 Ian 2012 00:30  de hashu.

Rasp: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 24 Ian 2012 14:59 #2264

• Deea
  • ( Moderator )
  • Deconectat
  • Moderator
Ştiu, scumpule. Am aflat de ceva timp
P.S. Pro pt idee.
Imaginea este ascunsă vizitatorilor. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pentru a o vedea.

ID Steam: id_ptr_fani
ID public Y!M: arrr.deea

Rasp: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 25 Ian 2012 00:25 #2281

• hashu
  • ( Utilizator )
  • Deconectat
  • Admin CS
da, mulțumesc pentru ca mi-ai citit pamfletul... și-ți place pe deasupra

vorba aia despre susținători "puțini, dar fideli"

Rasp: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 25 Ian 2012 10:22 #2282

• mib gooanga
  • ( Admin )
  • Deconectat
  • Administrator
Citit si de mine de cateva ori incercand sa descopar ce voiai sa spui mai exact, pentru astia care nu bem e mai greu de descifrat prin memoriile unei minti atat de incalcite. Ce am inteles eu este asa:
- La crearea unui cont pe skyzone sa se puna cateva intrebari fundamentale pentru a determina gradul de "inteligenta" a fiecarui user, corect ?
Era in trecut, daca nu ma lasa memoria, acel banner cu interzis copiilor sub 16 ani parca. Practic esti de parere ca ar trebui sa interzicem unor copii 12,13,14,15 ani sa aiba acces la comunitate.
Corecteaza-ma daca am inteles gresit.
Imaginea este ascunsă vizitatorilor. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pentru a o vedea.
Ultima editare: 25 Ian 2012 10:25  de mib gooanga.

Rasp: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 26 Ian 2012 09:58 #2290

• hashu
  • ( Utilizator )
  • Deconectat
  • Admin CS
nu mib. Te corectez . Topicul peste care am dat eu aici pe Skyzone m-a făcut să îmi dau seama că există foarte mulți idioți. PESTE TOT ! nu doar la noi. Și iar, nu am nimic cu nimeni. Că nu poți implementa un sistem cu 10 întrebări, ar fi discriminare. Nu poți priva un om de accesul într-o comunitate doar pentru că e prost ... Era un pamflet ...

Și nu comunitatea sau conducătorii ei sunt de vină, că fiecare pădure are pomi uscați ...

NU te învinuim că ești prost sau frustrat : vrem să te cunoaștem ! vrem să faci parte din comunitatea noastră !
NU te vom arăta cu degetul, dacă nu știi : suntem aici să comunicăm, să vorbim despre orice (gaming sau nu), să te ajutăm dacă ai probleme !
NU vrem mega inteligență: vrem să evoluăm împreună !
NUMAI SĂ VREI ȘI TU !

DAR VREM RESPECT PENTRU CEEA CE FACEM AICI ÎN COMUNITATE, O PĂDURE TÂNĂRĂ, LUPTĂTOARE ... și vrem o evoluție, ca masă, nu ca individ ... și să nu stăm cu mâinile în sân să avem asta ... indiferent de vârstă

Sper că m-ai înțeles ... că, pamfletul meu are mai multe subtile, esența e descrisă ... nu marginalizăm imaturitatea și incultura, dar vrem mai mult de la noi toți !
Ultima editare: 26 Ian 2012 10:04  de hashu.

Rasp: în trend cu lumea,în pas cu, și anume, comunitatea 26 Ian 2012 14:03 #2296

• vrajitoare*
  • ( Utilizator )
  • Deconectat
  • Fresh Boarder
!!!
Ce frumos!
Sunt impresionata de hashu!
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Pagina a fost creată în: 2.51 secunde